De omgeving

Zeeuws-Vlaanderen is van oudsher een akkerbouwgebied met oude dijken, wallen en knotwilgen.

U kunt in het bourgondische Zeeuws-Vlaanderen dan ook urenlange fiets-, wandel- en autotochten maken over rijk begroeide dijken en door prachtige polders en heerlijk eten en drinken in de vele restaurants die dit gebied rijk is.

Er is een uitgebreid fietsknooppuntennet.

Minicamping de Hullu is overal dichtbij dus een prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten:

* Dichtbij het strand (5 km)
Het strand van Cadzand-Bad is een mooi en vooral ook schoon strand. Het staat bekend om zijn vele zonuren en natuurlijk ook om het haaientanden zoeken.

* Dichtbij natuurgebied Het Zwin
Het prachtige natuurgebied het Zwin (5 km) is een uniek natuurgebied. U kunt er lange wandeltochten maken. Het is ook mogelijk om met een gids door het Zwin te wandelen. Het Zwin verbindt Cadzand-Bad met Knokke.

* Dichtbij mooie Zeeuws-Vlaamse dorpjes als:
Sluis, Retranchement, Nieuwvliet, Groede, Breskens  maar ook de bekende Belgische badplaats Knokke.

* Dichtbij historische plaatsen o.a.:
Sluis (4 km): Hier staat het enige Belfort van Nederland, winkels 7 dagen per week geopend.
Retranchement (4 km): een vesting uit de 80-jarige oorlog met een omwalling die vergelijkbaar is met Sluis
IJzendijke (16 km): met o.a. museum Het Bolwerk. In museum Het Bolwerk ga je in de tijd van Maurits tot Napoleon aan de hand van maquettes, foto's, tekeningen kaarten en voorwerpen.Herbeleef de Tachtig Jarige oorlog via de wandelroute "Mauritspad".
Brugge (25 km): De Belgische UNESCO werelderfgoed stad. Erg leuk om met een rondvaartboot het pittoreske Brugge te bekijken.
Gent (44 km): mooie historische stad met o.a. het Lam Gods van de beroemde gebroeders Van Eyck in de prachtige Sint-Baafskathedraal en in de zomer de bekende "Gentse Feesten".